Normalment ens pregunten per:

Si vosté és client registrat se li haurà facilitat un nom d’usuari i una contrasenya.

Abans de fer la comanda us haureu de connectar clicant a Entrar, al menú principal.

Un cop entreu amb el vostre «Nom d’usuari» i «Contrasenya», ja podreu accedir al formulari només accessible per a clients registrats Comandes, al menú principal.

Si vosté NO és client registrat sempre podrà contactar amb nosaltres per realitzar una comanda o demanar un pressupost.

Cliqueu a «Contacte» situat al menú principal de la web i accedireu a un formulari general on podreu contactar amb nosaltres i podreu realitzar qualsevol petició.

 1. Trucant directament al nostre telèfon: 972400303
 2. Enviant un correu electrònic a la nostra adreça: info@grinstal.com
 3. Dirigint-vos a la següent adreça: C. Àngel Guimerà, 132 – 17190 SALT
 4. Enviant un fax al següent número: 972240262

Normalment no activarem «Nom d’usuari» i «Contrasenya» per a usuaris de la web.

El «Client registrat» pot accedir a un formulari fet a mida que facilita la feina a alguns clients molt concrets amb els que treballem. Aquest formulari no aporta res útil ni necessari per a un usuari normal de la web, per la qual cosa, si sou un usuari puntual i/o esporàdic de la web us emplacem a que feu servir el formulari general clicant a «Contacte«, gràcies.

No ha trobat la resposta?

Si no ha trobat la resposta als seus dubtes, contacti amb nosaltres mitjançant el següent formulari de contacte, explicant les seves inquietuds o necessitats i l’atendrem el més aviat possible.

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Assumpte

  El vostre missatge (obligatori)

  D'acord amb el que s'estableix en la Llei Orgànica 15/99 i RD 1720/2007 en matèria de protecció de dades de caràcter personal i a la Llei 34/02 en matèria de comerç electrònic, us informem que les dades que figuren en aquest formulari estaran incloses en un fitxer automatitzat propietat de GR.Instal, S.L., i només es destinaran a oferir-li informació de les nostres activitats i serveis. Sempre que vulgui pot fer us del dret d'accés, rectificació i/o cancel·lació d'aquestes dades enviant un escrit a l'adreça: GR.Instal, S.L., C/ Àngel Guimerà, 132 Baixos, 17190 SALT (Girona), adjuntant el seu DNI, o per correu electrònic a info@grinstal.com.

  He llegit i accepto la Política de privacitat i de protecció de dades