Vols treballar a GR.Instal, S.L.?

Busques feina? Vols treballar amb nosaltres?

Si tens nocions o has treballat mai al sector de les instal·lacions elèctriques, d’aigua, de gas, de climatització…, posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari i fes-nos arribar el teu currículum vitae adjuntant-lo al formulari.

Avui en dia la feina és força irregular i de vegades ens trobem amb la necessitat de contractar més gent. En cas de necessitat et tindríem en compte, gràcies!

Adreça:

C/ Àngel Guimerà, 132 Baixos – 17190 Salt (Girona)

Telèfon:

972 400 303

Links socials:

Fes-nos arribar el següent formulari

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Població

  Adjunta'ns el teu currículum! (< 10 MB)

  Si vols, escriu algun comentari o aclariment

  D'acord amb el que s'estableix en la Llei Orgànica 15/99 i RD 1720/2007 en matèria de protecció de dades de caràcter personal i a la Llei 34/02 en matèria de comerç electrònic, us informem que les dades que figuren en aquest formulari estaran incloses en un fitxer automatitzat propietat de GR.Instal, S.L., i només es destinaran a oferir-li informació de les nostres activitats i serveis. Sempre que vulgui pot fer us del dret d'accés, rectificació i/o cancel·lació d'aquestes dades enviant un escrit a l'adreça: GR.Instal, S.L., C/ Àngel Guimerà, 132 Baixos, 17190 SALT (Girona), adjuntant el seu DNI, o per correu electrònic a info@grinstal.com.

  He llegit i accepto la Política de privacitat i de protecció de dades