ARA TAMBÉ LLUM i GAS AMB CONAIF ENERGIA!

CONAIF signa un acord amb ALDRO ENERGIA per comercialitzar energia sota la nova marca “CONAIF ENERGIA”

Amb aquest acord es dona resposta a una demanda dels instal·ladors de la Confederació Nacional, que a partir d’ara podrem proporcionar als nostres clients una solució global a les seves necessitats d’energia, incloent no només manteniment i gestió de sistemes i instal·lacions, si no també assessorament i tarifes interessants, per aconseguir una mesura òptima d’estalvi energètic.

Donada la rellevància dels dos actors, aquesta aliança tindrà un gran impacte en el sector ja que Conaif compta en l’actualitat amb una xarxa de 19.000 empreses instal·ladores integrades en les seves 64 associacions confederades i més de 150.000 treballadors que comercialitzaran la seva pròpia energia gestionada per Aldro, una de les comercialitzadores de llum i gas que més creix cada any, sumant ja una cartera de més de 250.000 clients i 600 milions de euros facturats en 2019.

grinstal-conaifenergiaEl director general d’Aldro Energia, Antonio Colino, considera que aquest aliança és un pas rellevant cap un nou model energètic ja que «l’instal·lador és la figura més propera al consumidor i en Aldro entenem que el consumidor ha de ser el centre de la transició energètica”.

Per la seva part, la directora general de Conaif, Ana María García, senyala que «la signatura d’aquest acord beneficia als milers d’empreses instal·ladores del nostre col·lectiu en un moment clau pel sector energètic, que està en plena reconversió i necessita als instal·ladores per assessorar energèticament als clients”.

Conaif representa des de 1.979 a les empreses instal·ladores espanyoles i defensa els seus interessos a nivell nacional, convertint-se en l’actualitat en l’organització empresarial d’àmbit nacional més important i representativa del sector de les instal·lacions, amb 64 associacions, gremis i federacions d’associacions adherides i 19.000 empreses instal·ladores de tota Espanya representades.

ENERGIA 100% RENOVABLE

CONAIF ENERGIA ara és 100% renovable! TOTA l’energia subministrada als clients de CONAIF ENERGIA (particulars, PYME, CCPP, OOPP) és d’origen renovable.

La CNMC classifica CONAIF ENERGIA com a comercialitzadora 100% renovable.

Protegim els nostres clients, protegim el medi ambient, protegim la vostra energia.

Contacteu amb nosaltres sense compromís Tel. 972400303 i us farem, sense cap cost, l’estudi de llum i/o gas del teu habitatge, local o immoble.